SEO-Paketet

Vad ingår i SEO-paketet?

SEP-paketet passar för dig som vill använda din webbplats som ett skyltfönster.

Du kanske behöver hjälp med att skriva texten på din webbplats så att den blir SEO-anpassad och har funderat på om du ska skaffa ett Instagramkonto för att locka kunder. Vi hjälper dig med marknadsföringsstrategi och gör din webbplats sökbar och synlig på nätet.

Det här ingår i SEO-paketet

✅Digital marknadsföringsspecialist

Som kund hos Bixny får du tillgång till en alldeles egen digital markandsföringspecialist. Vi är en av marknadens billigaste marknadsföringsbyråer som erbjuder en egen specialist. 

Du har möjlighet att ställa frågor om allt mellan himmel och marknadsföring.

✅Marknadsföringsstrategi

Vi skapar en marknadsföringsstrategi skräddarsydd för dig som hjälper kunderna att hitta ditt företag. Vi sätter gemensamt upp de mål vi ska uppnå varje månad och vi följer upp med siffror som vägleder oss hur vi kan uppnå de uppsatta målen. 

Du får även tips på hur du kan använda dig av sociala medier på bästa sätt – både organiskt och med betald räckvidd. 

✅SEO

Vi hjälper dig att öka chansen att få din hemsida högre upp i sökresultat på Google. Hur du formulerar din text är nämligen avgörande för att besökare – potentiella kunder, hittar din hemsida! 

Du får också hjälp med att optimera din hemsidas meta-information. Det underlättar både för Googles algoritmer och ger ett tydligare sökresultat som driver trafik till sajten.

✅Copywriting

Vad har ditt företag för tone of voice och hur skriver du engagerande texter? Bixny hjälper dig att formulera texten på din hemsida och ger tips på hur du kan uttrycka dig i sociala medier för att nå ut. 

Har du inte formulerat dig tillräckligt bra är risken stor att dina besökare lämnar din webbplats eller sociala konton och istället går till din konkurrent. 

✅Månadsuppföljning

Som medlem hos Bixny får du alltid en månadsuppföljning där du svart på vitt ser hur det går för ditt företag digitalt. 

Du får information om hur många besökare din webbplats har, vart besökarna kommer ifrån, hur de hittade din webbplats, vilka sidor de besöker, om du får nya eller återkommande besökare och annan info som kan optimera din hemsida – och marknadsföring – på bästa sätt. 

Har du specifika önskemål om rapporter med nyckeltal som är viktiga för just dig tar vi självklart fram dessa inför månadsuppföljningen.