fbpx

Basic +

Basic + 2700 kr/mån

Abonnemang Basic + passar för dig som vill veta mer om dina besökare och potentiella kunder. Du kanske behöver hjälp med att skriva texten på din webbplats så att den blir SEO-anpassad och har funderat på om du ska skaffa ett Instagramkonto för att locka kunder. Vi hjälper dig med marknadsföringsstrategi och gör din webbplats sökbar och synlig på nätet. Dessutom ingår månadsuppföljning och en alldeles egen digital marknadsföringsspecialist!

Det här ingår i BASIC +

Digital marknadsföringsspecialist

Som kund på Bixny får du en alldeles egen Digital markandsföringsspecialist! Vi är en av marknaadens billigaste marknadsföringsbyråer som erbjuder en egen specialist! Du har möjlighet att ställa frågor om allt mellan himmel och marknadsföring.

Marknadsföringsstrategi

Vi skapar en marknadsföringsstrategi som hjälper kunderna att hitta til ditt företag. Vi sätter gemensamt upp de mål vi ska uppnå varje månad och en gång i veckan följer vi upp med siffror som vägleder oss hur vi kan uppnå de uppsatta målen. Du kommer få information om hur många besökare din webbplats har och vart besökarna kommer ifrån, hur de hittade din webbplats m.m.

SEO

Har du funderat på varför vissa företag hamnar högt upp på Google? Förutom att köpa in sig en plats på första sidan på Google så kan man jobba med sin organiska marknadsföring. SEO står för Search Engine Optimization, på svenska Sökmotorsoptimering. Vi hjälper er med att optimera er webbplats för att ni ska synas högre upp i sökresutatet på Google.

Copywriting

Hur man formulerar sin text kan vara avgörande för dina besökare/kunder. Har du inte formulerat din text tillräckligt bra så finns det stor risk att dina besökare lämnar din webbplats och går till din konkurrent. Vi formulerar om din text så att fler besökare vill stanna kvar och veta mer. Oftast leder detta till att besökaren tar kontakt med just Ditt företag!

Månadsuppföljning

Som medlem på Bixny får du alltid en månadsuppföljning där du svart på vitt ser hur det går för ditt företag digitalt. Du får information om hur många besökare du haft på din webbplats, vart dina besökare kommer ifrån, vilka sidor de besöker om du får nya eller återkommande besökare m.m, m.m. Listan kan göras lång! Har du specifika önskemål om rapporter som är viktigt för just dig så tar vi fram dessa inför månadsuppföljningen! 

Search Console

Vi hjälper dig att koppla upp din webbplats med Serach Console. Med Search Console får du information om hur du ligger till på Google. Du ser vad folk som är intresserad av din bransch söker på. Datan som kommer in via Search Console ser vi till att samla i Google Analytics för att du ska ha koll på all information samlat på ett ställe.

Webbanalys

Webbanalys är skattkistan i din digitala markandsföring. Här hittar du viktig information som får ditt företag att bli ännu bättre och större! Men Lugn -du behöver inte sätta dig in i denna djungel med Metrics och Dimensions. Varje månad får du en samlad månadsuppföljning om hur det går för ditt företag och du har själv möjlighet att gå in och kika på rapporterna när du vill!