Branschinriktad marknadsföring

Strategisk planering

Vi är en av de första byråerna i Sverige som erbjuder branschinriktad marknadsföring där våra medarbetare har expertis inom utvalda områden.

Vare sig du är nyföretagare eller länge drivit företag och behöver hjälp med digital markandsföring så finns vi för att bygga upp ditt företag!

Välj din bransch så väljer vi marknadsföringsstrategi och team som passar för er!

Grafisk design

Tack vare våra uppdelade team med tidigare erfarenhet från er bransch så vet vi vad som lockar era kunder. Med våra medarbetares tidigare erfarenheter i er bransch kan våra grafiska designers och fotografer på ett proffesionellt sätt tillföra den grafiska design som inspirerar era kunder! 

Content

Att fylla sin webbplats med innehåll är enkelt, men att fylla sin webbplats med relevant och inspirerande innehåll kan vara en utmaning. Våra proffesionella och erfarna copywriters kan på ett proffesionellt sätt kommunicera med rätt information för att fånga kundens intresse.

SEO/SEM

Att skriva säljande annonser kräver att man har kunskap från branschen man arbetar med. Därför har vi valt ut marknadsförare med tidigare erfarenhet från olika branscher för att matcha med er kunskap. Vi vet vilka sökord era blivande kunder söker på och vill matcha sökresultatet med kundens behov. Win-Win!


Kontakta oss

Vad kommer det kosta?

Vi vet att er budget är en del av hjärtat i företaget (precis som för oss). Därför är det upp till er att välja budget för er marknadsföring och utifrån er budget så bygger vi upp er marknadsföring så effektivt som möjligt! Vi ger förslag på marknadsföringsåtgärder och även kostnadsförslag om ni vill lägga betald marknadsföring via Sociala Medier eller Google Ads. Kontakta oss för gratis genomgång och rådgivning redan idag!


Kontakt