Våra tjänster

Din digitala marknadsföringsbyrå

NYHET!

Vi skapar din egna WordPress site inom en vecka för endast 5999:-*

Vad ingår för 5999:-*?

  • Premiumkonto för WordPress.
  • Fyra standardsidor som: Startsida/Våra tjänster/Om oss/Kontakt.
  • Valfria bilder och innehållstext till din webbplats
  • Mobilanpassad webbplats
  • Vi sökordsoptimerar sidan med SEO.

Får jag tillgång till hela mitt wordpresskonto efteråt?

När vi är klara med uppbyggnaden av er sida och ni är nöjd med resultatet så får ni tillgång till ert eget wordpresskonto och tips på hur ni kan uppdatera sidan framöver.

____________

 

 

Ingår webbanalys och indexering?

Webbanalys ingår inte i ”Standard priset” på 5999:-. Önskar ni få hjälp med webbanalys kan ni lägga till detta som en tilläggstjänst. Detta gäller även vid indexering av er webbplats. Kontakta oss för mer info!

____________

 

*ex moms

Läs mer om våra tjänster!

Gratis rådgivning!

Kontakta oss och beskriv vad ni behöver hjälp med så återkommer vi med gratis rådgivning!

Vad är SEO/SEM?

SEO och SEM är det man pratar mest om inom digital marknadsföring. Varför? SEO som står för Search Enginge Optimization (på svenska: Sökmotoroptimering) innebär att man underlättar för sökmotorer att läsa av er webbplats för att sedan visas på de sökord eller sökfraser ni önskar.

SEM som står för Search Engine Marketing (på svenska: Sökmotormarknadsföring) ger dig möjlighet att synas på valda sökord och sökfraser som ditt företag vill synas på när folk söker på de produkter eller tjänster ni erbjuder. Förutom att ni kan synas på första sidan i sökresultatet på Google så kan vi även lägga upp annonser på Youtube, Facebook, Instagram m.m.

För att veta vart ni bör marknadsföra gör vi en marknadsanalys för att ta reda på hur vi på bästa sätt når er målgrupp!

Vad är Webbanalys?

Webbanalys kan låta svårt och komplicerat. Behöver vi verkligen analysera? Svaret är Ja! Utan webbanalys vet ni inte hur det går för er webbplats! Ni kanske tror att ni har 1000 besökare om dagen men sanningen är att ni har 20 besök. Med hjälp av webbanalys kan vi analysera vart era besökare kommer ifrån, om de klickar sig vidare på sidan eller lämnar efter 3 sekunder. Webbanlys ger er värdefull information som kan vara avgörande för er verksamhet! Har ni få besök eller lämnar besökarna er webbplats så behöver vi förbättra användarupplevelsen i form av tydliga CTA (call to actions), tydlig information om vad och varför ni erbjuder era tjänster/produkter m.m. Kontakta oss idag så hjälps vi åt att sätta upp mål och delmål för företagets verksamhet! 

Sociala Medier

Använder ni sociala medier men saknar inspiration till innehåll på era olika kanaler? Vi hjälper er med att sätta upp en content kalender. Vi delar självklart med oss av de senaste hemligheterna för att lyckas på sociala medier och för att få era följare att klicka sig in på er webbplats för att nå era konverteringsmål!

Logo-design

Känner ni att ni ligger efter konkurenterna med er design? Vi erbjuder er ny logo design som känns uppdaterad och passar för ert företag! Vi ger även gärna tips på hur ni med enkla steg kan snygga till er design på 

Webbplatsfoto

Behöver ni nya bilder till webbplatsen eller produkfoto? Våra fotografer åker gärna ut till er för att ta nya bilder som vi sedan optiemrar och lägger upp på er webbplats!