Digital Marknadsföring som passar för ditt företag

Din digitala marknadsföringsbyrå

Vi skapar webbsidor i WordPress till fast pris! 

Endast 5999:-*

Vi skapar din webbplats i WordPress till fast pris inom en vecka!

Ingår i priset 5999:- : 4 standardsidor som: startsida/om oss/tjänster/kontakt. SEO och mobilanpassad webbplats ingår i priset. 

(Önskar ni att vi registrerar en domän åt er (.com eller .se -adress) tillkommer avgift på 495:-)


*Exklusive moms. Kontakta oss redan idag

Tillsammans når vi era mål!

Vi hjälper er med digital marknadsföring och kommunikation! Med kunskap och utbildning inom Sociala medier, SEO, Google Ads (SEM), Content (Copy), UX, A/B-test och Webbanalys hjälper vi er att lyckas med era uppsatta mål!

CONTENT

Content som betyder innehåll på engelska är avgörande för sökmotorerna. Sökmotorer läser av webbplatser för att matcha sökord och sökfraser som söks på via t ex. Google, Bing m.fl. Har du bra content som matchar ett sökord så dyker du upp i sökresultatet på sökmotorer!

SEO/SEM

SEO står för Search Engine Optimization (på svenska: Sökmotorsoptimering) och SEM står för Search Engine Marketing (på svenska: Sökmotorsmarknadsföring)

WEBBANALYS

Webbanalys innebär att ni får svar på vad som händer på er webbplats! Varifrån era besökare kommer, vilka sidor de går in på, hur länge de stannar på sidan m.m.

UX

UX står för User Experience (på svenska: ”användarupplevelse”) Gör det enkelt för kunden att hitta rätt och lätt! I ett A/B-test provar man två olika varianter av en webbsida för att se vilket alternativ som ger flest konverteringar.