Frågor och svar

Vad innebär ett abonnemang hos Bixny?

Det innebär att du får tid över till annat. Digital marknadsföring tar tid och kräver engagemang. Vi ser till så att ditt företag har de bästa förutsättningarna för att synas på nätet.

Som prenumerant följer vi upp allt som händer på er webbplats – hur det går för ditt företag och hur det kan gå ännu bättre. Läs mer och beställ önskad abonnemangsform här

Vad bör jag välja för abonnemang?

LILLA: Är du i startgroparna eller precis fått höra att du bör digitalisera dig så rekommenderar vi dig att börja med Lilla paketet. Du får hjälp av en specialist på digital marknadsföring som blir din kontakt genom den digitala resan. I Basic ingår även månadsuppföljning där du kan ställa frågor och få en uppdatering på hur det går för ditt företags marknadsföring.

MELLAN: Detta abonnemang passar för dig som har ett lite större behov av att synas på nätet. Du kanske har många konkurrenter ute på nätet och vill ha bättre koll på din webbanalys, detta för att ta reda på vart dina kunder kommer ifrån eller vilka sidor de besöker på din webbplats. Du kanske även vill ta reda på vad dina potentiella kunder söker på inom din bransch. På så sätt kan vi enkelt öka trafiken till din webbplats.

Vare sig du väljer LILLA eller MELLAN har du alltid möjlighet att byta abonnemangsform. Du har dessutom ingen bindningstid och kan när som helst säga upp ditt abonnemang. 

Vad har ni för garantier?

De garantier ni får från oss är en månadsvis genomgång med den senaste informationen om hur ditt företag presterar på nätet. Vi garanterar även att vi kommer hjälpa dig så att ditt företag får de bästa förutsättningarna för att växa och få bättre synlighet online. Dessutom garanterar vi att du kommer få en bättre inblick i vad digital marknadsföring innebär och hur det påverkar ditt företags lönsamhet.

Hjälper ni till med marknadsföring i sociala medier?

Behöver du hjälp med annonsering på Facebook, Instagram eller Linkedin så kan vi hjälpa dig! Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för dig och ditt företag.

Vilka är ni som jobbar på Bixny?

Vi som jobbar på Bixny är specialiserade på digital marknadsföring, webbanalys och sociala medier. Vi är utbildade inom ämnet och har flera års erfarenhet med att bygga upp företag digitalt. Vi har hjälpt allt från konstnärer och stylister till e-handlare och fysiska butiker med deras digitala marknadsföring.

Vad erbjuder ni som inte jag kan göra själv?

Faktum är att du kan göra allt själv. Idén med Bixny är att låta dig som företagare lägga din tid på det du tycker om. Precis som att beställa en städfirma så beställer du en tjänst inom digital marknadsföring. Kort och gott – vi tar hand om det som du inte hinner med.

Hur betalar jag?

Du betalar via faktura varje månad. Alla priser är exklusive moms på 25 procent. Och självklart kan du när som helst säga upp ditt abonnemang om du känner att du klarar av din digitala marknadsföring på egen hand. 

Jag vill jobba hos er, söker ni personal?

Är du proffs på digital marknadsföring? Då söker vi dig – vi växer så det knakar! Vi går igenom alla våra ansökningar och gör ett noggrant urval. Skicka din ansökan till kontakt@bixny.com.

Hur säger jag upp mitt abonnemang?

Skicka ett mail till kontakt@bixny.com för uppsägning eller byte av abonnemang. Vi har självklart ingen bindningstid, så du kan när som helst säga upp ditt abonnemang. Vid uppsägning avser din sista faktura innevarande 30-dagarsperiod.

 

 

Önskas digital rådgivning?

Det kostar inget att fråga!