fbpx

Frågor och svar

Här får du svar på de vanligaste frågorna

Ett abonnemang hos Bixny innebär att du får tid över till annat. Digital marknadsföring tar tid och kräver engagemang. Vi ser till så att ditt företag har de bästa förutsättningarna för att synas på nätet. Som månadsprenumerant följer vi upp allt som händer på er webbplats, varje månad får ni en uppföljning på hur det går för ert företag och hur ni kan bli bättre. Läs mer och beställ önskad abonnemangsform här

Är du i startgroparna eller precis fått höra att du bör digitalisera dig så rekommenderar vi er att börja med paketet Basic. Med Basic-abonnemanget får du hjälp av en specialist på digital marknadsföring som blir din trygga kontakt genom den digitala resan. I Basic ingår även en månadsuppföljning där du kan ställa frågor och få en uppdatering på hur det går för ditt företags marknadsföring.

Basic +. Detta abonnemang passar för dig som har ett lite större behov av att synas på nätet. Du kanske har många konkurrenter ute på nätet och vill ha bättre koll på din webbanalys, detta för att ta reda på vart dina kunder kommer ifrån eller vilka sidor de besöker på din webbplats. Du kanske även vill ta reda på vad dina potentiella kunder söker på inom din bransch. På så sätt kan vi enkelt öka trafiken till din webbplats.

Vare sig du väljer Basic eller Basic + har du alltid möjlighet att byta abonnemangsform. Du har dessutom ingen bindningstid och kan när som helst säga upp ditt abonnemang. 

De garantier ni får från oss är en månadsvis genomgång med den senaste informationen om hur ditt företag presterar på nätet. Vi garanterar även att vi kommer hjälpa dig så att ditt företag får de bästa förutsättningarna för att växa och få bättre synlighet online. Dessutom garanterar vi att du kommer få en bättre inblick i vad digital marknadsföring innebär och hur det påverkar ditt företags lönsamhet.

Vi som jobbar på Bixny är specialiserade på digital marknadsföring och webbanalys. Vi är utbildade inom ämnet och har flera års erfarenhet med att bygga upp företag digitalt. Vi har hjälpt allt från konstnärer och stylister till egna e-handlare med deras digitala marknadsföring.

Faktum är att du kan göra allt själv. Idén med Bixny är att låta dig som företagare lägga din tid på det du tycker om. Precis som att beställa en städfirma så beställer du en tjänst inom digital marknadsföring. Kort och gott – vi tar hand om det som du inte hinner med.

Du betalar via faktura varje månad. Alla priser är exklusive moms på 25 procent. Och självklart kan du när som helst säga upp ditt abonnemang om du känner att du klarar av dig digitala marknadsföring på egen hand. 

Är du proffs på digital marknadsföring? Då söker vi dig! Vi går igenom alla våra ansökningar och gör ett noggrant urval. Skicka din ansökan till oss via kontakt@bixny.com.

Skicka ett mail till kontakt@bixny.com för uppsägning eller byte av abonnemang. Vi har självklart ingen bindningstid, så du kan när som helst säga upp ditt abonnemang. Vid uppsägning avser din sista faktura innevarande månad. Exempel: Du säger upp ditt abonnemang 20 januari, din sista faktura avser perioden januari.