OM OSS

Vi tar ditt företag till en ny nivå!🚀

Vi har erfarenhet från att coacha små till stora företag inom sökmotormarknadsföring (SEM), sökmotoroptimering (SEO), användarupplevelse (UX), kundresor, webbanalys och sociala medier. Kontakta oss så får du rådgivning som ditt företag har nytta av – låt kunderna hitta till er.

Vi håller till i Stockholm men jobbar med företag från hela landet – från bageriet i Småland till frisörsalongen i Stockholm eller fastighetsbolaget i Luleå. Inget projekt är för litet eller för stort för oss!

Vad kan vi?

Vi som driver Bixny är grymma digitala marknadsförare! Vi har erfarenhet av både byråvärlden där vi hjälpt mängder av företag med sin digitala marknadsföring/strategier och jobbat i olika typer av  marknadsteam, med öga för detaljer.

Vi har bland tidigare jobbat som konceptutvecklare, digital redaktör, skribent, arbetat med webbanalyser, gjort omvärldsbevakningar, tagit fram strategier och utvecklat koncept. Som ni ser så har vi lååång erfarenhet kring företagsutveckling och digital marknadsföring och nu jobbar vi med Bixny – för din skull!

Vår vision är att hjälpa företag, stora som små, med sin digitala marknadsföring. Visst finns det fler konkurrenter än någonsin, men med smarta tips och trix har du möjlighet att få kunderna att välja dig framför dina största konkurrenter. I den digitala världen är allt möjligt.

digital marknadsföring

Låter det för bra för att vara sant?

Vi håller med om att det låter för bra för att vara sant. Faktum är att vi startade denna byrå för att vi själva saknade en byrå som förstår småföretagare när vi själva drev egna företag inom e-handel. Vi förstår att varje krona räknas och varje minut man lägger på sitt företag är värdefull. Efter många år inom den digitala världen och utbildningar, samt föreläsningar i digital marknadsföring vill vi nu dela med oss av vår kunskap till dig! Vare sig du säljer blommor, bygger hus eller dekorerar naglar så ska du ägna din tid på det du är bäst på. Resten sköter vi.

Önskas digital rådgivning?

Det kostar inget att fråga!