fbpx

Om Bixny

Vi hjälper små företag i den digitala resan

Har du precis startat företag och behöver hjälp med marknadsföringen? Har du länge drivit ett företag men känner att du ligger efter i digitaliseringen och behöver hjälp med digital marknadsföring? Eller behöver du helt enkelt en bättre hemsida?

Bixny hjälper mindre företag att förstå digital marknadsföring

Vi som driver Bixny har erfarenheter inom tech och byråvärlden och har tidigare arbetat som skribent, redaktör, med digital analys, marknadsföringsstrategier, utbildat inom digital marknadsföring, konceptutveckling m.m.

Med egna erfarenheter av att starta olika bolag från grunden så saknade vi någon att bolla idéer med. Idag finns Bixny för att vara ett bollplank för ditt företag.

Vårt mål är att hjälpa företag, stora som små, med sin marknadsföring. Visst finns det fler konkurrenter än någonsin, men med smarta tips och trix har du möjlighet att få kunderna att välja dig framför dina största konkurrenter. I den digitala världen är allt möjligt.

Bixny har erfarenhet från att coacha små till stora företag inom sökmotormarknadsföring (SEM), sökmotoroptimering (SEO), uppbyggnad av hemsida (UX), kundresor, webbanalys och sociala medier. Kontakta oss redan idag för rådgivning som ditt företag kan använda er av för att få kunderna ni söker efter. Låt kunderna hitta till er!

Vi är belägna i Stockholm men jobbar med företag från hela landet – från bageriet i Småland till frisörsalongen i Stockholm eller fastighetsbolaget i Luleå.

Önskas digital rådgivning? Skicka dina frågor du önskar svar på via kontaktformuläret HÄR och vi kontaktar dig så snart vi kan. Bixny ser fram emot att höra från dig!

bixny_marketing